Vid min viljas bro

Igår så skrev jag ett inlägg, men det tröttnade jag på så då tänkte jag lägga ut en bildbomb, då blev det alldleles för mycket för lilla datorn så den gick i stejk så vipps så blev det inget inlägg, ska försöka mig på ett idag istället.

När man inte uppdaterar så ofta så är det ju svårt att följa någon direkt träningsdagbok för hästen eller skriva om helgen osv, men det har ju hänt så grymt mycket sen jag egentligen bloggade senast, men ändå har jag ingenting att skriva om?! Och för att få lite insperation så läste jag gamla inlägg, och det gjorde ju inte det hela bättre då jag skrev ännu mer förvirrat för ett år sedan än vad jag gör nu...

Jag landade vid datorn efter en ordentlig storstädning! Kom hem (på min lediga dag) efter att ha tränat och snackat lite skit på jobbet innan jag kom hem. Hemma möttes jag av en skitlycklig Max som varit ute och jagat och tagit med sig bytet hem, som någonslags present till mig...? Men förmodligen så luktade råttan så himla gott så Max kunde inte bärga sig och hade glatt ätit upp ena halvan. Bakbenen och svansen kvar kvar.. Senare när jag tittade runt lite så insåg jag att den andra delen också fanns där, dock tuggad på, svald och uppstött av magen! Riktigt fräscht, det där med katter...

I mitt/vårat akvarium så har Mattias köpt en gravid fisk som till min glädje verkar ha fölat! Eller fiskar fölar ju inte, men ynglar kanske? Så nu kommer vi förhoppningsvis ha massa fina fiskar i akvariet!

Babe blir bättre och bättre i magen och hon är påbörjad en igångsättning men sen såklart när jag tog in henne från hagen så är hon svullen i skenan fram såklart. Så nu står hon med lindor på nätterna och peppar peppar så går svullnaden ner och hon blir ridbar igen!

På söndag drar jag till stockholm och gör ridprov, önska mig lycka till!



xoxo
Kristin
Herre möt mig där


RSS 2.0