Min stora kärlek


En sån sjukt bra dag

Idag har varit en sjukt bra dag!

8.00 Uppstigning
Under dagen har jag hunnit med massor, jag började med att ta tag i rummet som såg lite sådär ut. Plockade iordning och fick ihop väldigt mycket tvätt. Tvättade så det stod härliga till för att sedan klämma i mig en macka. Mackan i halsen så började jag med att tvätta bilen - den glänste sen! För att få utlopp för all min energi så bytte jag om och begav mig ut i skogen på en rask promenad med springinslag som min broder så vänligt tipsat mig om.

Sen tog batterierna slut...

Sen har jag mest jobbat och sedan slappat i soffan efter, men det är väl en suverän dag ändå?
Det bästa av allt, den 2 Maj åker jag till kumla och kollar på speedway, äntligen drar det igång igen!
Det ännu bättre är att den 28 Juni åker jag med brorder pontus på festival - Where the action is!

Coldplay, Glasvegas, Brandon Flowers, Daniel adams ray, Bright eyes och The ark.
Blir nog en riktigt trevlig dag!

Tisdagen den 26/4, var en bra dag!


Kristin


Ombergvandring

Vandrig på påskafton med broder Jonas och flickvännen Selam, självklart fick även föräldrarna följa med. Vi höll till på omberg och kamerorna var med i högsta hugg. Detta kan jag bjuda på.

   
 
 
 



Kristin



Dressyrtävling

På stallplanen spelades "colorblind" i högtalarna. Solen värmde skönt i nacken när jag gick ner mot stallet och på vägen mötte jag både nervösa föräldrar och ryttare. En tävling för både de lite mer rutinerade men även de allra yngsta som var på sin första klubbtävling, stämningen låg tryggt över hela anläggningen. Väl inne i stallet möttes jag av hästar som blev knoppade och stalltjejer som putsade och putsade för att tränsen skulle bli extra fina. Hästarna förstod att det var tävling på gång, öronen var spetsade frammåt och snällt stod det och njöt av ompysslingen. Idag var det dags, vinna eller försvinna.

 
 
 

Måste erkänna att jag tycker det är väldigt roligt att skriva, kanske skulle man försöka bli duktig på det? Ingen försvann såklart från denna tävling, alla fick fina resultat och de flesta var väldigt nöjda. En bra tävlingsdag med både lek och tävling.

För mig personligen gick det super, Omega skötte sig fint och vi plockade hem både fina poäng och två fina rosetter. 17/4 -11

Kristin

textur

Ikväll har jag jobbat med textur av alla de slag. Har kollat igenom massa foton och hittade fina på sandras häst Musse, han får vara med och pynta bloggen idag.

 
 


Även om jag är långt ifrån bäst och duktig så är det otroligt roligt!
Ville få en bild av det jag känner när jag är ute i skogen, som dom säger i filmen "i rymden finns inga känslor" så finns det dem tillfällena där det känns som världen anpassar sig efter musiken man har i huvudet och ibland i öronen, och när jag är ute i skogen så anpassar världen sig, och jag anpassar mig till den. Bilden tagen i dungen i vårat kvarter.



It's my life

Laddar inför Piaträning imorgon förmiddag, hoppas på en riktig kanonträning som vanligt och att Omega är på bra humör och blir extra fin.





Lyckan är stor
Kristin

Lyckan till livet

Jag älskar tisdagar, speciellt denna tisdag. Om 10 min ska jag ut till ridskolan och ha uteritt med mina kära barn. Ikväll har jag jobb med Susanne och 2 teorigrupper. Jag älskar tisdagar och att det är så bra väder gör mig ännu gladare. Jag blir lika förvånad varje år att jag blir så mycket gladare bara av ljuset ute.

Omega går som en klocka och det är en häftig känsla, självklart finns det mer att slipa på, det finns det alltid! Men jag blir även lika förvånad varje gång jag rider att det är så otroligt roligt!

Here I am - this is me
There's no where else on earth I'd rather be

Kristin


att Fotografera








Kristin

Musik

Det finns så sjukt mycket bra musik, såhär på morgonen så lyssnar jag alltid på musik och dricker mitt morgontea. Det är viktigt vilka låtar man väljer, idag har jag 3 favoriter.

1. Hey Jude - Erik Grönwall
En bra cover på Beatles låt som är så sjukt bra, texten är väl genomtänkt och låten är lätt att hänga med i.

2. Swim - Jack's Mannequin
En bra text, låten är lite sådär men han sjunger med en sjysst röst och ändå ett helt okej gung.

3. Fuckin' Perfect - Beth
En bra cover på pinks låt, den är bra och betyder så himla mycket för mig, kanske därför jag gillar den så skarpt. Men texten är sjysst och ett bra gung, den sätter sig fort.

4. I wonder who is like this one - Hello Saferide
Jag kom på en till låt, den är sjukt bra.

Mycket bra musik finns det, och jag har sagt det förut och säger det igen - Jag älskar spotify!

Nu ska jag ut i solen och byta däcken, hoppas få sällskap av Lisa!
Kristin

Fånigt roligt

Skrev nyss ett inlägg om att jag skrev väldigt lite och bara lade upp bilder. Men nu lyckades jag trycka bort det och jag har ingen lust att kämpa mig igenom ett nytt inlägg. Så jag skiter it. Jag har pillat ihop lite bakgrundsbilder i photoshop till min nya dator som jag tänkte lägga upp, faktiskt endast därför jag skrev detta inlägg.









Fånigt roligt
Kristin

Save tonight

Även om jag kanske inte direkt saknar gymnasiet och skolan så finns det vissa saker jag saknar. Jag saknar de som jag faktiskt var glad över att träffa varje dag. Rebecca och Simon hittade jag helsköna bilder på och de är väldigt bra exempel på det jag saknar.





Kristin

Saknad, så otroligt saknad!


Photoshopberoende


Torsdag som torsdagar ska vara!

Vaknade med solen i ögonen, det bestraffas man med när man glömmer att dra ner persiennen på kvällen. Men jag log, kände att idag skulle det bli en alldeles strålande dag, och det har det blivit!

Igår kom jag hemstapplandes efter jobbet någon gång mellan 10 - 10:30 efter att ha börjat tidigt på förmiddagen, halvsovandes tog jag mig till kylskåpet och stoppade i mig något som säkert var väldigt smakligt, idag minns jag inte ens vad det var. Satte mig i duschen och försökte blaska runt lite schampoo och dyligt, tog med sedan en våning upp och där däckade jag i sängen, inte fasen tänker man då på att dra ner persinennen?!

Idag åkte jag glad och full av förväntan mot stallet och träning, Omega stapplade runt i lilla hagen och verkade allmänt missnöjd att han inte fick gå med de andra. Träningen gick för övrigt helg okej och jag är nöjd men jag känner redan morgondagens träningsvärk komma smygande, låren/mage/rygg har fått sig ett rejält pass idag!

Sedan har jag hunnit vårstädat bilen, tvättade fram den gula färgen och inuti har den både blivit damsugen, urtorkad minsann. Självlklart fick även mattorna sin skönhetsbehandling de med. Nu är det bara sommarsulorna som saknas, får väl ta tag i dem i helgen.

Nu tänkte jag avsluta denna dag med lite jobb på ridskolan, teori står det på schemat och jag kan knappt bärga mig att träffa alla barn!

Just idag är jag stark, just idag mår jag bra, jag förs frammåt av kraftiga vindar!
Kristin


Syskonkärlek



Enorm syskonkärlek från min sida, jag är stolt över att ha dem som bröder och de är högt älskade.
Kristin


Lycka är att ha en vän



Min värld är fulländad!
<3

Tankar, möjligheter och förtvivlan

Idag är en sådan dag igen, måndagar har en tendens att bli snäppet hopplösa och ett enormt behov grubblande. Även idag... Jag har så mycket jag måste bestämma och besluta om, om ifall jag väljer att inte ta ett beslut så är det fortfarande ett val, alltså ett beslut som jag tagit ändå. Jag vill så himla gärna plugga i höst, flytta till någon stundentstad, flytta till lägenhet och använda alla mina grejer och hänga upp alla fina tavlor och köpa fula saker på IKEA som jag egentligen hatar men som jag har, bara för att jag inte har råd med det jag egentligen skulle vilja ha.

Idag när jag tog min dagliga kvällsmacka med mitt dagliga kvällstea vid köksbordet som jag gör nästan varje kväll så frågade mamma mig vad jag vill göra i höst. Vad vill jag göra i höst?!  Jag har plan A och Plan B, både utav de alternativen betyder att jag måste läsa upp engelska som jag tjatat om i allas öron. Så då är nästa fråga: Ska jag plugga på folkhögskola eller komvux och jobba samtidigt? Då är ju plan A att plugga på folkhögskola, läsa in någon fotokurs samtidigt eller något inom hemsida och design. Men vart sjutton ska man plugga då? och vart ska man flytta? Och hur långt vill jag flytta? Vill jag ens flytta?!

100 Frågor och absolut inga svar, tankeverksamheten jobbar på bra såhär på kvällen men jag kommer inte speciellt långt. Men som sista frågan lyder, vill jag ens flytta här ifrån? Flytta ifrån familjen, vännerna och allt som alltid funnits i vardagen? Nej, men å andra sidan, man kan alltid flytta tillbaka.



Helgen har varit speciell. Jag har träffat alla mina kusiner på mammas sida (vi är 11 stycken) och det är sällan alla har tid att träffas samtidigt, men i helgen hade vi det. Vi har skrattat, pratat minnen och sagt den vanligaste frasen "vi måste ses oftare". Varför träffar man inte människor som står en nära? Som är en länk till det förflutna och några som man alltid kommer ha ett band till? Lathet eller egoism?

Dagen till ära har jag shoppat en Ukulele, märket "mahalo" för 250:-. Den är en tröts över saknaden till min fördetta tolvsträngade gitarr, tänkte att den 4strängad låda kan bidra med dubbelt så mycket glädje eftersom den kan släpas runt på lite smidigare. Och jag är fullkomligt förälskad! Så nu spelar och sjunger jag falskt till "goodnight sweetheart", det kan bara bli bättre!

Jobbar, rider och umgås med folk gör jag som vanligt. Imorgon blir det en tripp till örebro med Lisa innan jobbet för att spana på bland annat en dator, känns som steget dit börjar närma sig.

Med förtvivlan över hösten, glad men stressad över möjligheterna men otroligt lycklig över nuet så säger jag godnatt sverige.
Kristin



Saknar och längtar till sommaren så otroligt mycket när jag ser denna bild, allt jag ska göra och allt jag skulle vilja göra tänker jag på varje dag, sommar sommar sommar!

* Åka till Liseberg
* Bada i havet
* Spela minigolf
* Paddla kanot + tälta
* Grilla, grilla, grilla
* Bli rosa


RSS 2.0