Och så var det min tur

Jajjamen, jobbat i ganska exakt en vecka, vad händer? Jo, bacillerna kom och vipps så blev jag sjuk! Vaknade idag utan röst och en hals så svullen att jag knappt kan äta något. Jag ska ju jobba imorrn, jag ska ju ha mina tre lektioner?! Hur ska det gå?! Jodå, lite behandlingar idag så ska jag nog vara på benen imorrn, wish me luck!

Kristin

This day is a blessing

Every new day is a blessing

Söndag kväll, har inte så mycket att berätta egentligen. Huset börjar kännas mer och mer som hemma och nu är äntligen Dexter tillbaka igen efter att ha varit på rymmen sen i tisdags. Det börjar lugna ner sig med saker att göra osv så nu börjar jag verkligen få tid att njuta av att bo i eget hus!

Varje dag är en gåva, det är kanske inte alltid lika spännande att vakna upp varje dag även om man är glad att man gör det. Men denna dag har varit kanon och har innehållit en örebrorunda på IKEA och chili, mycket köpt även om det inte blev allt som vi behövde. Men tid att slösa pengar kommer.

Jotex har så himla fina grejer så jag ska köra en shoppingrunda där, vardagsrumslampa, köksmatta och allt annat fint står på inköpslistan, bilder kommer när vi börjar få ännu mer ordning även om det redan nu har blivit finare sen senast.

Nu ska jag ta Dexter i famnen och kolla på how I met your mother, kan det bli bättre?

PS, grattis till bror Pontus som fyllde 25 i lördags!
Kristin


Mest älskade katten någonsin

Säg mig, hur man någonsin vara beredd?


Hus

Huset börjar ta form. Det är långt ifrån färdigt men det börjar iallafall ta någon slags form. Så här kommer lite bilder på hur det ser ut än så länge, observation för förändringar..

 
 
 

Like a rainbow round my heart
Kristin

Innan mig

Det är så mycket som händer, runt omkring allt som var så ordningssamt och allt som gick så lätt. Oftast är jag på toppen men ibland halkar man en bit ner, ikväll är en sån kväll. Veckan har varit lång och det är så mycket som händer både med och i mitt liv, ibland har jag svårt att stanna upp. Mitt i all stress är det skönt att bara vara, bara surfa runt ett varv och skriva en sväng på bloggen.

Ikväll har jag sällskap av Melissa Horn. Hon är väldigt duktig och jag tror nog att alla andra tjejer precis som jag känner igen sig i låtarna. Just därför är kvällens ämne "innan mig". Innan mig, frågan slog mig vem jag var, innan jag blev mig? Jag minns så tydligt gångerna som jag blivit riktigt lycklig, lycklig som barn och lycklig som den jag är idag. Jag funderar oftast på skillnaden på känslor från förr och känslor från idag. Självklart blev jag gladare för tio år sedan av en leksakshäst en vad jag blir idag. Och självklart blir jag gladare av en bukett rosor idag än vad jag blev för 10 år sedan, men vad det något skillnad på gladheten eller är den densamma?

Genom livet har alla fått erfarenheter, både dåliga och bra. Att dra slutsatser av erfarenheter är sånt man lär sig av, jag jobbar på det varje dag. Goda råd kommer oftast från erfarenheter, men lik förbannat lyssnar jag sällan på dem, men jag återanvänder råden till någon annan när jag också har lärt mig att just det goda rådet inte var så dumt, men vem lyssnar ärligt talat på goda råd?

Jag har mitt eget facit, jag kan göra skillnad och jag kan välja vilka som är värda att hålla i hårt. Även när det händer tusen saker så är det fortfarande jag som håller i trådarna och jag som väljer hur jag ska se på allt. Ibland ångrar man sig hur man betett sig, men imorgon får det vara den som var innan mig, för imorgon har jag chans att göra en ny - mig.





Jag hade slutat prata
Jag var så van och stänga av
Du frågade vem som förstört mig
Och jag gav dig inget svar



Rött hus med vita knutar

De senaste dagarna har varit en känslobomb, Mattias och jag har kollat på hus att hyra för några dagar sedan och det var superfint och självklart blev jag helt kär i det. Huset är på 3 rok och ca 85 kvadrat, rött med vita knutar, jätte jätte fint! Ikväll fick vi reda på att vi fick det och jag är så himla glad. Så nu ska jag bli sambo på riktigt och kissekatten ska följa med. Det hade inte kunnat bli bättre!

Kristin

Kung av sand

En bild som jonas tagit när vi semestrade i danmark för länge sedan, saknar danmarkssanden mellan tårna.



Här finns ingenting att klaga på.
Kristin


RSS 2.0