Ellenträning

Var och fotade på träning på Ellen Brunes. Tog kort på alla men vill inte lägga ut bilder hur som helst så det kommer bara på Emelie och Sandra, de har inte så mycket val.. =)

 
 
 
 
 
Kristin

Minigolf

Idag har jag, Pontus, Pappa & Gustav spelat minigolf vid läppe camping. Jag förlorade såklart och Pontus gick segrande ur det hela. Jag hade kameran med och hoppades på lite minigolfbilder. Jajjamen!

 
  
 

Kristin

Blogging is going över styr

Idag har katterna busat! Pontus katt är ju här och hälsar på och Dexter bor ju här permanent, var lite nervös över hur det skulle gå men det går faktiskt super. Imorse när jag kom hem så busade de båda två och hade knappt tid att bry sig när jag kom. Kul att se när det går bra!

Idag spöregnar det, idag ska vi ha familjeskuttet. Känns inte riktigt som det passar ihop, tråkigt tråkigt men tappra ryttare klär sig efter väder.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan innan det är dags att åka.
Kristin

PS: jag bjuder på en bild.



Pontus kisse, Chicko. Väger 8.5 kg. Äntligen hr jag funnit riktiga katten Gustav!


"Remember me"

Whatever you do in life will be insignificant, but it's very important that you do it.
Because nobody else will. Like when someone comes into your life and
half of you says you're nowhere near ready,
but the other half says:
make her yours forever.



Sommar 2010

Satt och hjälpte mamma att sätta in bilder från hennes kamera, hittade massa bilder och vipps så fanns det en på mig och Udda.



Kristin

Äntligen på väg

Nu hänger det på varje kvist, en solskensoptimist.

Har precis kommit hem från Pia-träningen, alltid lika roligt. Åter igen - DET ÄR SÅ OTROLIGT ROLIGT ATT RIDA!
Därför lägger jag ut en bild som gör mig otroligt glad, känner att hästbilderna är rätt flitigt använda.



Kristin

Längtan bor i mina steg

Att lägga energi är ingen dålig egenskap, så länge man kan bestämma vad man ska lägga energi på. Jag har lagt ner mycket energi på onödiga saker, läsa saker som jag inte vill läsa, ta reda på saker som gör mig ledsen men som jag ändå vill veta. Men jag kom på mig själv med att jag inte läst andras bloggar på flera månader, jag har inte snokat och inte lagt energi på sånt som förut gjort mig ledsen. Men när jag funderade idag, så de sakerna som jag förut blev så ledsen av och som jag snokade på varje dag faktiskt inte gör mig så ledsen längre, eller att jag har ett behov av att snoka. Kriget är slut.

Jag har insett att något annat är viktigare.
Jag lämnar allt som tynger mig, på vägen hem till dig.
<3


den 10 och 11 Juni

Min helg, såhär långt...
Imorgon vankas det tävling, önska mig lycka till!

  
 

 


En bild säger mer än 1000 ord - Vilket otroligt långt blogginlägg!
Kristin

Something special

Att sitta och kolla på hästarna i hagen är helt underbart, att se hur de har stenkoll på mig och alla andra samtidigt som de bara går där och betar och njuter av sommaren. Varje år hästarna släpps ut på sommarbete så upptäcker de världen på nytt, deras nyfikenhet inspirerar mig och jag önskar att jag någon dag kunde se världen ur deras ögon.

Det är något speciellt med hästar, men jag kommer aldrig kunna beskriva vad...


 

<3
Kristin

Sommaren är kort

Helgen har varit helt fantastisk! Kameran har fått varit med en dag och här kommer resultaten.
Söndagen spenderades några timmar på lytterstabadet, solande men inget bad.

Kvällen så var det kalas hos Farbror Anders med släkten. Pilkastning är skoj för barnen så det blev dagens "olssonsmästerskaps-tävling". Måste säga att det var en väldigt trevlig söndag!

 
 



 
 


Jag ska alltid stanna här, för här är jag fri.
Du är den värld jag lever i!
<3

Sen eller tidig

Antingen är detta en sen lördagsbloggning eller en tidig söndagsbloggning. Ville bara tala om att jag har haft en sån sjukt bra kväll! Dagen började vid 5 typ så cykeln bar av till Lisa på Villagatan, där planerades kvällen till punkt och pricka (till 7 iallafall) och så började vi släpa saker till vattentornet och där väntades en superkväll. En kväll med otroligt mycket allsång, konstiga stämmor från min del men otroligt mycket vänskap så är jag så otroligt glad.

Veronika Maggio är ett musikaliskt geni, jag älskar henne låt "inga kläder", "snälla bli min", "satan i gatan" och självklart "jag kommer". Min riktiga kärlek till Veronika landade för flera år sedan när hon släppte "måndagsbarn" som varit otroligt välspelad sedan dess.

Med kärlek till lördagkvällen/söndagmorgonen så säger jag godnatt och hoppas att morgondagen blir lika fantstitk. Nu ska jag sova så fort mitt till behör (otroligt omtyckt) har kommit hem!
Godnatt Kristin



Inga kläder - Veronika Maggio

RSS 2.0