Flowers

Börjar verkligen tycka det är roligt att ta kort, ska nog följa Mickans (http://mikaelasvarfvar.blogg.se/) idé och fota en tidig morgon, blir så sjukt fina kort! Det börjar verkligen bli dags att köpa ett (läs två) nytt/nya objektiv snart. Finns så mycket att lära sig, och det blir bara roligare och bättre för varje gång!

 


Kristin

Fotodags

Trots allt kan de bästa bilderna bli hemma i trädgården, här kommer dagens fotostund.

 
 
 
 


OBS, Alla bilder är oredigerade!
Kristin

...

The world would be a lonely place
Without the one that puts a smile on your face
Kristin

Om barndommen

Äntligen på väg hem - jag njöt av att vara ute, njöt av att gå men samtidigt njöt jag av att vara på väg hem. Hemma där tryggheten finns, kärleken flödar och minnerna växer och blir fler. Väl när jag var inne på våran gata kan jag inte sluta le, jag ser alla minnen ifrån när jag sprang här som barn och lekte med alla ifrån björkhagsvägen 1 till 19. Jag hade stenkoll på vem som bodde i vilket hus, vilken klass dom gick i och vad deras hund/katt hette, allt var perfekt.

Sommrarna var bäst, alla kvällar borta i lekparken. Våran egen lekpark som bara vi i övre vannala lekte i, trots att man alltid gungade på samma gunga eller lekte samma lekar så gick vi fortfarande dit, år efter år. Jag glömmer aldrig första gången jag klättrade ovanpå stockarna, de stockarna som mina bröder alltid vågade klättra på, men aldrig jag. Den dagen var jag stolt.

Kvällarna blev långa och ofta så avslutades de med timmar av lekar, var det inte "burken" så var det brännboll - för att inte tala om vinken. Ofta spelades brännbollen hos fam.Stålbert och burken hos oss, vi hade så mycket bra gömställen och en lagom stor tomt, perfekt för "burken" och "vinken". 

Lekarna blev cykelklubbar, cykelklubbarna blev moppeklubbar. Familjerna som alltid bott här flyttade, de barn som var kvar växte upp och skaffade sig andra intressen. Kvar fanns minnen, en massa härliga sommriga minnen. Trista dagar dyker minnena upp igen. Träden har växt och slagit ut så mycket nu så att man inte ser stora vägen längre, då är det vårt kvarter, vårat kvarter som är bara vårt - mitt paradis.

Jag kan inte önska mig en bättre uppväxt för jag har så mycket bra minnen och varma vårkvällar nu ser jag ungarna som leker precis som jag gjorde, de är inte lika många men nog har de roligt alltid. Jag ler och önskar att dom får samma minnen som jag fått, samma härliga skitiga fötter på somrarna och samma fina gräsfläckar på kläderna - dom som faktiskt drev mamma till vansinne.



Jag har gjort saker senare i livet, varit med om saker som jag själv ångrar. Jag lyssnade på Morgan Alling när han sommarpratade för några år sedan när jag var ute och gick, han sa något som var mycket klokt. Han menade på att man aldrig kan påverka det man varit med om och upplevt, folk säger att man lär sig av erfarenheter, men snarare av att dra slutsatser av sina erfarenheter. Att jämnföra sorg går inte, alla känner olika och alla blir olika påverkade av olika saker. Din sorg är alltid unik, men du är inte unik med att du bär sorg eller liknande i ditt bagage, det gör vi alla. Låt inte ditt bagage stå ivägen för dig, eller ivägen för någon annan. Om du tar med ditt bagage kommer andra behöva akta sig, tassa på tå och se upp för att inte kliva på det. Bär ditt bagage med omsorg, ställ undan det när du inte behöver det men ta fram det om någon ger dig tillfällighet att hjälpa dig att bära på det.



Kristin

Håll ditt huvud högt

Åh, som jag önskar jag var värd dig
Att jag kunde ge dig nånting lika stort


I want a home



Så himla fin video, kollar på den om och om igen. Man måste bara älska dem!

Maja & Dexter

Tears stream down your face , when you lose something you cannot replace.

 

Med tiden så läker sår, saknaden efter Maja läker också men hon var oersättlig och min ögonsten. Det går inte en dag utan att jag fortfarande tänker på henne, men då har hon väl varit älskad? Enorm personlighet kommer man långt på, även som katt..

Finaste Dexter mår som en prins, han har flirtat in sig rejält hos alla i familjen och det går inte en natt utan att han delar säng med någon av oss. På dagarna syns han sällan till men mot kvällen så ska han in, och släpper vi inte in honom så öppnar han dörren själv. Älskade älskade katt, jag hoppas du förstår hur mycket vi tycker om dig?!

Kristin

Hemma är där jag trivs

Tiden rullar på och bloggandet står snällt vid sidan och blir undanputtat hela tiden, men idag, just nu ska jag ta mig tid och skriva några rader.

Sitter och lyssnar på en låt som alltid gör mig glad - Home. Trots regnet utanför så är jag otroligt glad och har precis insett hur bra jag har det, hur otroligt många jag tycker om och hur otroligt mycket jag tycker om att rida! Idag ska bli en bra dag!

Nu har jag inte mer att skriva, man ska inte skriva allt man vet eller allt man känner, trots att jag känner så otroligt mycket nu när våren är här på riktigt! Jag har tänkt mycket på det där, med känslor. Det är rätt häftigt, inget att ta på eller något att vara 100% säker på. Kan man ändra känslor med tanken? Ja, delvis tror jag. Men iaf, känslor. De tar alltid tid på sig att växa fram och alltid tid på sig att försvinna, men de kan vara så otroligt starka och göra så otroligt ont eller få en att må så otroligt bra. Jag tar hand om mina känslor och försöker träna bort dom dåliga och vända dom till något positivt. Och jag själv märker skillnad, en bättre människa som jag brukar säga.

We laugh until we think we’ll die, barefoot on a summer night
Nothin’ new is sweeter than with you
And in the sticks we’re running free like it’s only you and me
Geez, you’re something to see.
Kristin


Photoshop



Bara för att det är kul
Kristin

Tävling i Kiladalen

Jag älskar ridning, när den är som bäst! Igår var jag och Omega iväg och tävlade i Kiladalen med jättebra resultat. Vi kammade hem en tredjeplats, samma poäng som tvåan men då gick dom på de almänna intrycket och då slutade jag på en tredjeplats och det är kanon! Jag red på 67.33% i LB.2 vilket är kanon. Jag är så stolt över både mig men framförallt Omega!

 
 
 
 


En dag fylld av otroligt mycket glädje, den var helt underbar och vi (läs jag iallafall) hade så otroligt roligt! Tack hästskötarna/Kristinskötarna för hjälpen och tack Emelie för lånet av sadeln. Nu taggar jag igång till nästa helg då vi åker till stjärnholm.

Kristin

Sverige

Man gör inte så i det här landet
Man börjar inte prata med fel person
Man tycker inte om det här bandet
Man börjar inte sjunga på rätt ton


Kärleken till världen

Helgen har varit kanon med diverse tävlingar, grillning och jobb. Jag känner mig väldigt glad för tillfället och det firar jag med en oredigerad bild från trädkramar-Kristin.



The greatest thing you'll ever learn, is just to love and be loved in return
Kristin

RSS 2.0