Kärleken till världen

Kärleken är början, mitten och slutet
du är kärlek.



Kristin


Alla känslorna på samma gång

Hej! Efter att vårat internet här i kvarteret olyckligtvis har körts ner efter en bilolycka så har jag inte kunnat blogga, eller hållt mig aktiv på internet alls. Men trött efter att allt tar sådan tid så har pappa beställt ett litet trådlöst usb-internet. Tack Pappa!

Mycket har hänt, semestern håller på att gå mot sina sista dagar och veckan som var fylldes med allsång på skansen, härlig shoppningdag med Josse, tävling med sara, 25 års kalas hos Jessica, plockning av ögonbryn, passande av ridskolehästarna, 21års kalas hos Sanna samt sång i kyrkan.

Jag börjar vänja mig vid att ha semester, det är fantastiskt och en liten gnutta underbart. Men snart är semesten slut och då börjar jag åter igen på världens bästa jobb!

Har egentligen inte så mycket att berätta, jag har det så förbannat bra och det ska jag fortsätta ha! Jag hoppas att personerna omkring har minst lika kul.

 
 

Kristin
Vid min viljas bro


Kolmården 2011

Gårdagen bjöd på en heldag på kolmårdens djurpark, värdet var perfekt för en kolmården dag - mulet och alldeles lagom varmt. Mattias bror med sambo och barn kom med den goda iden och dagen blev väldigt trevlig med allt ifrån popcornätande surikater till bamses värld.

Kvällen tillbringades hemma på björkhagsvägen med Lisa och gänget, grilling och kubb var kvällens måsten och även kvällen blev en superkväll.

Tack alla för en superbra helg! Nu smälter jag allt i soffan och inväntar nya äventyr.


 
  


Kristin
If it's a broken part, replace it .

En sommarhälsning

Att ha tid. Hela dagarna är fantastiska, jag gör inte många knop men har ack så mysigt. Men å andra sidan upptäckte jag att jag inte har bloggat, så helt sysslolös är jag inte. Solen verkar gömma sig så det blir inge vidare värst sol och bad men vädret är okej så det går iallafall att hitt på saker.

Igår bar det av till sharpman med tillhörande norrköpings-shopping med Emelie och Sandra, blev ett par ridbyxor, en klänning och en tv rikare. Good day! Dagen avslutades med att se harry potter, den sista filmen som var bra. Inte super, men bra! Lisa och Yrla gjorde sällskapet.

Vi/Jag har även hunnit med att grilla både hemma och med trevligt folk, ett x antal filmer, pickning med mcdonalds och en uppiffning av akvariet (fast den stod nog mest mattias för). Ska hinnas med = Föhoppningsvis halmstad, kolmården, grillmys @ my place och en äkta picknick!

 


I just got lost
Kristin

Hästbete

Idag äventyrade jag mig till hästarna på betet, kameran var med i högsta hugg. Inte många gånger har jag blivit så glad av att träffa mina underbara ridskolehästar. Alla kom fram, dom buffades, lekte med mitt hår, andades sådär mysigt i nacken som bara hästar kan göra och de bara fanns där. De fyllde mig med sådan glädje och enegi, som om ingenting någonsin kunde göra mig illa igen. Omega var den som gosade lite extra mycket, som la huvudet i min famn och andades lungt. Jag stod länge, länge och kilade honom bakom öronen och bara var där, levde i nuet.

Inte många kan göra mig så glad som hästar kan, inte många kan få mig så lugn men samtidigt ha sån stor respekt. Jag beundrar dom något så otroligt mycket, jag vill aldrig vara utan dom, aldrig någonsin!

 
    

I'll see you soon
Kristin'

PS, omega stod bakom filip så han hade inte fått syn på mig, men såhär såg han ut när jag ropade på honom. Han drog snabbt upp huvudet från gräset och mötte min blick gav ifrån sig en dov gnäggning. Det ögonblicket kommer jag minnas länge. Om han blev glad för att det just var jag eller bara en människa vet jag inte, men för mig är det världens finaste Omega!


"Du ser kär ut"

Det är våra brister som gör oss till människor. Det är mina brister som jag försöker väga upp med allt som är bra. Det är andras brister som får mig att lära mig att acceptera.

If I used to think 'bout you baby
It ain't nothing like I'm, like I'm thinking now




Like a rainbow 'round my heart.
Kristin


Daniel adams-ray

Daniel gjorde ett grymt tal om att ta saker för givet. Han påstod sig vara expert på det, men jag vet fler som är duktiga. Att inte ta saker för givet är en gåva och det är något jag aldrig försöker göra men som självklart händer. hans låt "förlåt att jag aldrig sagt förlåt" är en otroligt stark låt och den har han skrivit om just det - att ta saker för givet - nu blev helt plötsligt låten ännu bättre.

Att inte ta någon för givet är en gåva, förlåt om jag aldrig sagt förlåt...



Kristin

Where the action is

Nu sitter jag hemma efter en vecka utan tråkiga stunder! I söndags drog jag ju till gbg för att fira min födelsedag och gå på where the action is som är en dagsfestival i göteborg dit en massa bra band skulle komma!

Det var helt sjukt, jag blir lyrisk när jag tänker på det, inte minst när jag ser bilder eller filmer där ifrån.

Brandon Flowers, glasvegas, the serenades, sahara hotnights, the ark - var superbra såklart! Men mest av allt stack Daniel Adams ray som gjorde en sån sjuk grym konsert, han var lagom personlig och så otroligt glad över att få vara där, det var en av hans största spelningar. Att höra låtarna jag spelat hemma och många gånger sjungit var så sjukt mäktigt när jag stod där 10 m framför scenen. Grym känsla!

Huvudnumret coldplay var bland det bästa jag gjort, även om jag var kort och trängdes med 25 000 andra som var inne på festivalområdet så var det helt underbart. Känslorna är enorma och bubblade nästan över, absolut ett av mina bästa minnen - någonsin!

Trots att vi roade oss en heldag på liseberg som för övrigt var nästan lika bra så höll vi ut hela festivalen, visst var vi trötta och kroppen värkte, men det var det värt!

Tack bror för en underbar födelsedag!

Nu är jag hemkommen efter att ha jobbat 5 dagar med guldsporrarna och gått upp innan tuppen, kroppen är så trott men jag är så himla glad. Jag är rent utav både lycklig och kär!

Slänger in en bild från festivalen, såhär lugnt var det innan alla band började, klockan 21 var den smockad av folk som sjöng ihop till coldplays låtar.



i turn the music up, i got my records on
i shut the world outside until the lights come on
maybe the streets alight, maybe the trees are gone
i feel my heart start beating to my favourite song


Kristin


RSS 2.0