Tålamod är fiskarens bästa vän

Kristin

Du måste flytta på dig

"du måste flytta på dig.." En låt som spelas ofta både i radion och hemma. Ibland känner jag helt klart så, någon måste flytta på sig så att jag kommer fram. Men, vad lär jag mig av det? Varför inte bara gå in i personen? Köra om? Varför bara inte rida och träna så in i bengen så att man helt enkelt placerar sig lite bättre? Inget kommer gratis.
Mycket människor har jag mött senaste åren, människor som är glada, ledsna, spontana, tråkiga, roliga, bestämda, nedstämda, elaka, snälla, glädjespridare m.m. Det har fått mig att tänka på hur folk uppfattar mig? Besservisser, glad, enstöring, snäll, tråkig, positiv? Helt enkelt, nu är det dags, hur vill jag att folk ska uppfatta mig? Självlklart bara positivt, men - alla har sina dåliga sidor, det gäller bara att väga upp dom med de bra.
Börjar bli mer och mer frälst även vid hoppning, så länge det hålller sig på rimliga höjder. Speciellt med Fille, stadiga finlandsfärgan. Men ingenting slår dressyren. Fick sitta på Saras häst Pagge här i veckan och det var det roligaste jag någonsin gjort i dressyrväg. Så välutbildad, så mycket att ge och otroligt fin. VILL HA!
Förresten, jag är lyckligare än någonsin.
Like a rainbow round my heart.
Kristin

RSS 2.0