Att sälja en kär vän

Nu är det dags, min systemkamera är till salu. Nog för att det är väldigt roligt att ta kort, men med tanke på att jag bara fotograferar tre ggr om året så känns det som en dyr hobby.

Jag säljer hela kittet för 6000:-
Canon EOS 450D
Canon porträttobjektiv orginal
Sigma teleobjektiv 50-200mm med optical stabilizer
Rymlig och praktisk väska
Motljusskydd
uv-filter
Minneskort 4gb
usb-kabel

Vid intresse ring mig på
0706729677



Allting har ett slut
Kristin

Julafton

Och så har även ännu en julafton passerat med massor av god mat, trevligt sällskap och framförallt julgodis! Dagen började hemma i Spånga med grötfrukost och julmys, självklart fick fåglarna mat också på juldagsmorgonen. Babe fick även ett juldagsbesök och hon fick ett efterlänktat knäckebrödstårta i julklapp, hon verkade mycket nöjd! Vid klockan ett blev det julbord hemma hos familjen olsson, lite senare kalle anka och tillsist julklappsutdelning, två nya disneyfilmer till samlingen och värmeljus, självklart även godis!

Mot kvällen lurade vi till högsjö för att även fira med Mattias familj, där var det fullt av både gemenskap, mat och hundar. Även där fick vi julbord och julklappar. Tack och åter igen tack för en underbar julafton!

Bildbomb tillhörande judagens bloggning. Hoppas alla hade en fantastisk jul!

 
 
 
 


Every day is a blessing
Kristin

Julefrid

Julen har flyttat in hos oss på riktigt. Julgranen blev huggen och fjärde advensljuset tänt. Rolig historia om dethär med granen, i skogen såg den fruktansvärt liten ut, hemma så insåg vi att det var nog den största julgranen vi sett. Men den är pyntad och än så länge har inte Max klättrat i den.

Julkonserten avklarad också så nu är det bara att åka och besiktiga bilen, handla mammas julklapp och köra sista jobbdagarna innan jul. Sedan är det julafton... ...Som jag längtar! Sen ska ju Babe få sitt julpynt på julaftonsmorgon som består av morötter och knäckebröd som det står "Babe" på, kan det bli bättre?





Glädjen är stor, i ett barns klara ögon bor den.
Kristin

Fredag som en fredag ska vara?

Sitter nersjunken i soffan efter en kanonvecka och en kanonfredag. På tvn går det en halvdålig snyftfilm och bredvid mig ligger katten och kurrar. Dagen började med en fika med carro för att sedan ta tag i dagen på allvar, nu är huset städat och jobbtimmarna avklarade, helgen kan börja!

Morgondagen består av julbord hos sara och julgransletande. På söndag så blir det både julkonsert och bingolottokväll med Tony och Jessica. Såhär en fjärde advent känns det helt underbart.

Babe är på benen men inte helt bra, men hon får mycket kärlek och mycket rykt och jag hoppas att hon ska pigga på sig snart!

Musikhjälpen är en supertrevlig underhållning och jag kunde inte hålla mig från att önska en låt och skänka några kronor. Självklart önskade jag Coldplay. 30 Agusti åker förresten jag, Jonas och Pontus iväg på coldpays konsert i stockholm, helt underbart att vi fick biljetter.

Lev väl och ta hand om varandra, livet är dyrbart!
Kristin

Julstädning?

Här sitter jag, i pausen av min städning med tillhörande julmusik, då måste det bli julstädning!

Babe är på strömsholms djursjukhus, hon fick kolik i tisdags och har inte blivit bättre så igår följde marie med mig och vi körde in henne till strömsholm. Saknar min underbara häst, man förstår aldrig hur nära de står en förrän de blir sjuka. Tårarna har varit många denna vecka och jag kan inte beskriva saknaden och tomheten av att se den tomma platsen i stallet. Jag vill inget hällre än att hon ska bli bra.

Julen har kommit till vårat hem iallafall, julgransfot är införskaffat och alla julgardiner är uppe. Nu saknas bara kyrkans julmarkand (lördag), julshowen i stallet (3:e advent), julkonserten (4:e advent), den årliga tolkningen och tillslut julafton. Behver jag säga att jag älskar julen?

Snart ska jag väl julpynta bloggen också, det kommer..

Håll om varandra och njut, man vet aldrig från ena stunden till den andra när något är borta.
Kristin

 

RSS 2.0