Att unna sig

Äntligen har jag tid och lust, jag har verkligen sett fram emot att blogga idag eftersom det har varit en sån otroligt fin och varm höstdag!

Började dagen med att hälsa på Dexter, han bor verkligen som en kung hemma hos mamma och pappa. Han låg hemma på soffan och stäckte ut sig ordentligt när jag kom och verkligen bara njöt av att få lite kärlek och ompyssling. Han har blivit rätt stor dessutom, lite tjock, men jag blir lika förvånad varje gång över hur stor han är men det kanske inte är så konstigt när man har en kattunge hemma?



Baben har somsagt fått flytta till "pyrmont", det har blivit fullt på ridskolan så jag fick flytta ut sålänge så Babe står hos Helena bara någon km från ridskolan. Så i helgen fick matte åka och köpa ett varmt innetäcke så inte Bebis fryser!  ;) Annars så sköter hon sig bra, det är svårt att få pengar och tid att räcka till ibland när man har häst, men å andra sidan så känns det väldigt roligt att faktiskt ha ett år där jag kan unna mig att ha en häst.

Jag har så mycket fotoideer men jag kommer inte riktigt så långt, får se om jag får tid för kameran någon dag. Tack till Stina.J som fotade mig på KM-dressyren. 

 
 
Coldplays nya skiva kom förra veckan och den var helt underbar, de har så grymt bra låtar och så frukstansvärt genomtänkta texter. En vän sa en gång att vad ska man ha en bil till om inte för att sjunga högt och falskt? Så sant! Jag har nog aldrig sjöngt så högt och så falskt som denna vecka!

Frisyren har fått sig en renovering också så nästa gång kanske ni inte känner igen mig.

She ran away in her sleep
Dreamed of paradise
Every time she closed her eyes...
Kristin


It makes me feel good

Förr eller senare mår man lite sämre. Man sover lite mindre, skrattar lite mindre, äter lite mindre och dagarna tar aldrig slut. I helgen hade jag precis en sån helg och funderade mycket över man faktiskt mår dåligt, för det gör även jag.

Det finns så mycket som påverkar en, människor, saker som inte funkar, för mycket att göra, press, väder. Vad det än nu är så är det oftast så att det blir för mycket, av allt. Att ta en utskällning gå oftast bra när värdet är fint. Att en sak går sönder gör oftast inte så mycket när man har fantastiska människor omkring sig. Men när allt händer samtidigt blir även jag deppig. Och tro mig, nu i efterhand så var det ganska skönt. Bara att bita ihop, ta nya tag och komma ut starkare än någonsin.

Att må bra är lite lättare, och nu inser jag hur skönt och hur lätt det är att må bra. Aldrig uppskattar man det så mycket som när man har mått dåligt. Att ta saker för givet är något som jag ofta tänker på, och något som man ofta gör. Hur ska jag kunna njuta och vara glad över att må bra om jag tog det för givet hela tiden? Är det då man börjar må dåligt?

Njut, håll huvudet högt och ta hjälp av de som är nära dig, hur svårt det än kan vara. Du har mycket att tacka dem.
Kristin


Honey Babe

Finaste Baben...
Slutar aldrig förvånas över hur rolig man ser ut när man rider.







Find the right one!
Kristin

Home is where my heart is

Nu sitter jag med Max i knät, Max har varit ute och busat för första gångerna igår och idag, självklart fick kameran följa med och fånga lite höstiga bilder. Hösten är verkligen här, rätt vad det är kommer den hunnit förbi. Tiden rinner iväg alldeles för fort, men det går fort när man har roligt. Helgens spenderades med jobb, fördeledagskalas för mamma och pappa, ridtur med jessica och tillslut avslutades den med bingolotto med tillhörande BINGO! (vann dock bara en ny lott, men alltid roligt att vinna!!) :)

Babe går super, det går bättre och bättre för var dag och jag börjar bli riktigt fäst vid henne, precis som vid Max och Mattias... Skämt åsido, vi har våran egen lilla familj här ute o spånga, och jag älskar det!








Med kärlek
Kristin

RSS 2.0